MónTerrassa
Arran reivindica l’atac contra la comissaria de la policia a Terrassa
  • CA
Neteja amb aigua de la vorera i façana de la comissaria espanyola | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Arran ha reivindicat aquest dijous l’autoria de l’atac a una comissaria de la Policia Nacional espanyola de Terrassa la matinada de dimarts. Els joves, que han divulgat un vídeo que recull l’acció, van llançar 155 ous de pintura contra la façana de la comissaria, una acció simbòlica amb la que, segons informen en un comunicat, pretenen “denunciar l’aplicació de l’article 155” i “plantar cara a la repressió de l’Estat contra el poble català”.

Aquesta acció d’Arran s’emmarca en una campanya que han batejat amb el títol Il·luminem la foscor, ofeguem el feixisme, que van iniciar amb un atac a la redacció del diari digital ‘Crónica Global’. En aquesta ocasió, Arran ataca la policia en considerar-la una institució més al servei de l’Estat i que fa possible l’existència i expansió del feixisme als carrers dels Països Catalans”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi a febrer 08, 2018 | 12:16
    Xavi febrer 08, 2018 | 12:16
    Colla subnormals, qui pensen que paguen la neteja? Ja tenim prou impostos perqué a mes aquesta colla de niñat@s vagi embrutant els carrers.
  2. Icona del comentari de: Agusti Ramos a febrer 08, 2018 | 16:24
    Agusti Ramos febrer 08, 2018 | 16:24
    Penos, quin exemple de democracia embrotar la façana d'un edefici public...espero que fiquin una bona sancio administrativa a l'ARRAN. :(

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa