MónTerrassa
Amb aquesta beguda Vichy Catalan competirà amb els refrescos
  • CA
Vichy Catalan llença una nova línia de begudes refrescants | Cedida

!--akiadsense-->

Aigua mineral natural carbònica amb llimona, taronja o poma. Aquesta és la proposta amb la qual Vichy Catalan vol competir amb els refrescos i revolucionar les aigües saboritzades. En cada ampolla gran del nou Vichy Catalan Fruit hi ha el suc de 3 pomes, 3 taronges o una llimona respectivament.

La nova beguda refrescant té més suc de fruites i més sabor, ja que es tracta de l’aigua saboritzada amb major quantitat de fruita dins de la categoria de begudes 0% sucres afegits existents al mercat. A més, Vichy Catalan Fruit, incorpora estèvia, com a valor diferencial que rebaixa l’aportació calòrica.

La nova beguda, que es presenta en un format d’1,2 i un altre de 0,5 litres, s’emmarca en la demanda actual de consumidors que cuiden la seva salut sense renunciar al sabor i valoren els productes elaborats amb matèries de primera qualitat.

Les particularitats de Vichy Catalán

1. Vichy Catalán és una aigua mineral natural carbònica que brolla a 60 °C amb el seu propi gas carbònica a Caldes de Malavella, Girona.

2. El seu consum regular ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent i diversos marcadors de risc cardiovascular, sense elevar la pressió arterial, segons els estudis del Consejo Superior de Investigaciones Científicas.

3. Aquesta aigua disposa de propietats mineromedicinals i un inconfusible sabor. Aquest fet l’han convertit en una de les aigües minerals preferides dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols.

4. Actualment és una de les marques més prestigioses del mercat mundial de les aigües minerals.

5. La marca investiga des de fa anys com millorar la qualitat de vida i la salut de les persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa