MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa s’acomiada del personal jubilat el 2020
  • CA

Aquest migdia s’ha celebrat l’acte de comiat del personal de l’Ajuntament de Terrassa, empreses municipals i organismes autònoms que es va jubilar l’any 2020. En total, 58 treballadors i treballadores es van jubilar l’any passat. El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, per delegació de l’alcalde i acompanyat de regidors i regidores de la Corporació Local, s’ha encarregat de presidir l’acte, on s’ha reconegut el treball i esforç de totes aquestes persones que han treballat durant tants anys.

Durant l’acte, els jubilats i jubilades han sortit un per un a l’escenari, on se’ls hi ha entregat un petit detall en reconeixement a la feina feta per l’Ajuntament, empreses municipals o organismes autònoms al llarg de la seva vida.

Els 58 jubilats i jubilades han treballat en els serveis i empreses següents: Logística i Compres, Servei d’Educació, Manteniment urbà, Turisme, Patrimoni i Manteniment, Foment de Terrassa, Manteniment d’obra pública, Gestió Econòmica i Administrativa Àrea 3, Servei d’Esports, Serveis Econòmics, Manteniment espai públic, Gestió Tributària i Recaptació, Atenció Ciutadana, Presidència, Atenció Ciutadana, Comerç, Serveis Socials, Museu de Terrassa, Cultura, Biblioteques, Societat Municipal de Comunicació de Terrassa SA, Funerària, Taigua, Ecoequip SAM, i TMESA.

Aquest és un acte que té lloc cada any per acomiadar els treballadors i treballadores jubilats l’any anterior. Enguany però, no s’ha celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa, com sempre s’havia fet en els anys anteriors, sinó que la commemoració ha tingut lloc al Teatre de l’Alegria de Terrassa. A partir d’ara, aquest 58 persones enceten una nova etapa de la seva vida: la jubilació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa