MónTerrassa
L’Ajuntament ampliarà el Cementiri de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa està treballant en l’ampliació del cementiri municipal. Així ho ha assegurat el tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert i regidor de Serveis Funeraris i Cementiri Isaac Albert en la visita institucional al Complex Funerari Municipal aquest dimecres al migdia en motiu de la proximitat de la festivitat de Tots Sants.

El tinent d’Alcalde ha afirmat que l’Ajuntament està treballant en el projecte d’ampliació del cementiri, tot i que encara no hi ha cap data ni calendari marcat, ni cap previsió dels metres quadrats que es podran ampliar. “El projecte està sobre la taula, amb plànols, i amb la voluntat d’avançar en aquesta línia, però no hi ha cap calendari marcat“, ha assegurat. Ha afegit que “estem treballant conjuntament per veure com es pot anar ampliant aquest cementiri, els treballs tècnics son existents. És evident que necessitem treballar i ampliar el cementiri de Terrassa per donar resposta a les necessitats actuals”.

En aquesta línia, l’Ajuntament de Terrassa ja està treballant actualment en l’obertura de nous espais del Complex Funerari Municipal, com és del Jardí del Repòs, ubicat a l’extrem nord-est del cementiri, o en la millora dels espais dels nínxols. El tinent d’Alcalde ha comentat que “volem que aquests espais acabin donant un millor entorn i un espai molt més òptim a les persones que visiten el recinte en record als seus avantpassats”.

També ha recalcat que l’ampliació es vol fer amb la clara voluntat de “mantenir aquest espai laic“. “Aquí hi ha d’haver cabuda de totes les confessions religioses que conviuen a la ciutat de Terrassa”, ha subratllat. Finalment, ha conclòs que ha de ser “un servei públic, municipal i obert per tots els ciutadans i ciutadanes de Terrassa. La voluntat d’ampliació és clara. El cementiri ha de seguir aquest recorregut i fer aquest pas endavant“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa