MónTerrassa
3 idees per tenir sexe a l’estiu
  • CA

!--akiadsense-->

La calor no és la millor aliada per al sexe. Entre les altes temperatures i la sensació d’aplatanament de vegades costa trobar el moment per gaudir de la intimitat. No obstant això, hi ha diverses maneres de treure profit a l’estiu i oblidar-nos, per una estona, de la xafogor i els graus de més.

  1. Un massatge sota l’aigua

A l’estiu convé evitar les espelmes i olis de massatge, que solen produir un efecte d’escalfor que no acompanya. Per aquest motiu, pot ser una bona idea canviar l’espai i donar-vos un massatge sota la dutxa, amb aigua freda. Per tal que la pell rellisqui, podeu fer servir un lubricant de base silicona, resistent a l’aigua i molt durador. Recordeu que aquest tipus de lubricant no és compatible amb les joguines eròtiques.

  1. Una escapada al centre comercial

Si voleu fer servir una joguina, podeu provar aquelles que funcionant amb un comandament a distància i us permeten posar en escena les vostres fantasies. Un de vosaltres pot dur-la posada, mentre que l’altre el controla des de la distància. Si voleu aprofitar per passejar pel centre comercial us anirà bé sentir l’aire condicionat.

En aquest cas, cal assegurar-se a quina distància es pot controlar la joguina en qüestió i, a més a més, que no faci massa soroll. És possible que en un centre comercial la vibració passi desapercebuda, però en una botiga tranquil·la no. Si no et fa sentir còmode, què tal unes boles xineses?

3. Un tast de gelat

També podeu treure profit de l’estiu per jugar amb aliments freds que, a l’hivern, no són gaire agradables, com ara el gelat. Tindràs prou amb una terrina de gelat de xocolata, nata muntada o llet condensada sobre la pell de la teva parella, i ja pots començar a llepar per desfer-te de la calor. Compte! Evita els genitals.

I tu, què faràs aquest estiu?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa