MónTerrassa
FOTOS Cribatges massius a Can Parellada de Terrassa
  • CA

El Departament de Salut fa proves PCR a la població de més de 16 anys que correspon al Cap Antoni Creus i que no presenta símptomes de la Covid-19, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. El cribatge es fa al pavelló poliesportiu de Can Parellada.

Salut ha establert una estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, l’Institut Català de la Salut, el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès, i el Banc de Sang i de Teixits, basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus. Des del CAP Antoni Creus s’envia un SMS a les persones candidates a fer-se la prova amb una proposta de data concreta, per tal d’intentar fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues. Els usuaris d’aquest centre d’atenció primària que no hagin rebut l’SMS podran acostar-se igualment a l’equipament per fer-se la prova, sempre que portin la targeta sanitària.

El pavelló estè obert de 8.30 a 14 h i de 15 a 20.30 h, per fer les proves PCR, que van a càrrec de professionals del Banc de Sang i Teixits. Pel que fa als resultats de la prova, s’enviaran per SMS i es podran consultar a l’aplicació La Meva Salut. Els casos positius seran contactats pel seu equip d’atenció primària, que farà el seguiment oportú. Pel que fa a les persones que presentin símptomes, no han de ser ateses en aquest dispositiu, sinó que han d’anar al CAP per ser valorades i fer-se la prova, si s’escau, en el seu centre d’atenció primària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa