MónTerrassa
Torna el “Cabaret Modernista” a Terrassa
  • CA
Cabaret Modernista | L’Embarral

!--akiadsense-->

Ja fa anys uns anys que, quan arriba la Fira Modernista, des de l’Embarral s’ofereix el ‘Cabaret Modernista’, espectacle creat i interpretat per Alba Valldaura i Susanna Borderia. Aquest cop la funció tindrà lloc al Coro Vell el dissabte 12 de maig a les 19:30 i les entrades tenen un preu de 10€.

“Cabaret Modernista” explica la història de dues dones treballadores de principis del segle XX. La Mari, andalusa i víuda, que treballa 14 hores a una fàbrica per mantenir els seus vuit fills, i la Montserrat, una jove soltera que fa de minyona a casa dels propietaris. Un bon dia, compartint unes aromes de Montserrat després de la feina, decideixen deixar enrere la seva vida monòtona i avorrida i convertir-se en artistes de Cabaret. El que no s’imaginen és que la vida de l’artista no és tan fàcil: enveja, gelosia i girs dramàtics dignes de les grans artistes en les que es volen convertir formaran part del seu nou dia a dia. Tot això a ritme dels grans èxits que cantaven al Paral·lel de principis de segle les vedettes de l’època com ara l’Estrellita Castro, la Bella Dorita o la Mari Sampere

Aquest espectacle està programat per l’Embarral, una productora artística nascuda a Terrassa l’any 2014.

L’Embarral és: Pau Gómez (actor i productor), Mariona Alberich (il·lustradora), Alba Valldaura (actriu) i Anna Brullet (periodista).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa