MónTerrassa
Marató de música en viu al pati de VESC per la Festa Major de Terrassa
  • CA

Després d’un 2020 sense Festa Major presencial, enguany la ciutat es torna a organitzar per celebrar una Festa Major molt similar a com la coneixiem abans. La Casa de la Música de Terrassa es converteix en partícip d’aquesta gran festa programant concerts i activitats al llarg del cap de setmana. Destaca la jornada intensa de concerts en directe al pati Vesc (carrer Sant Gaietà, 76) el pròxim dilluns 5 de juliol. El preu és gratuït per cal reserva prèvia. Serà una marató de música en viu a càrrec de:

Hi haurà dos blocs de concerts, en primer lloc, per als més petits, la banda Xics n’ Roll que actuaran a les 19h de la tarda. I a les 21h començarà el segon bloc pensat per un públic més juvenil i adult, on podrà gaudir-se de tres concerts, a les 21.00h Lil Russia, a les 22.00h Killahman i finalment, a les 23.00h els Caipirinhas Rumberus tancaran la festa.

19.00h – XICS N’ ROLL BAND: The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay són entre d’altres els protagonistes de l’espectacle XICS’N’ROLL. Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n’roll Band ens presenta les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir els més petits en la música moderna i tota una oportunitat pels pares i mares per tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. XICS’N’ROLL és tota una experiència per gaudir en família i contagiar els més petits de la passió per la música.

21.00h – LIL RUSSIA
Lil Russia és una rapera de l’escena Underground de Barcelona que ha fet shows a Festival Acústica, Robadors 23, Koitton Club, nombroses festes majors, Say it Loud, Iridia. Aquesta actuarà acompanyada de Jahzzmvn dj i productor amb vàries mixtapes editades i precursor de la festa “Perreo Nits”, Booty Riots (Twerk feminista), Rebelmadiaq (Sound System). La fusió de líriques combatives i feministes de la Montcadenca, Lil Russia, amb les instrumentals explosives del granaí i resident a Sants, Jahzzmvn, apropen el so dels carrers als escenaris, passant pel hip-hop, reggaeton, scratchs i dancehall. Sons urbans vinguts del barri.

22.00h – KILLAHMAN
KillahMan nascut a Terrassa (Barcelona), és una de les grans promeses del reggae en parla hispana actuals a nivell internacional, influenciat des de molt jove per la cultura musical jamaicana i africana dels anys 70, 80 i 90. El seu peculiar estil i les seves lletres amb crítica social i personal, fan de el jove artista un dels més valorats de l’actualitat. Passant de l’Reggae Roots a l’Hip Hop Reggae i de l’Hip Hop a l’Dancehall, el jove Egarenc s’adapta a qualsevol estil deixant el seu toc personal.

23.00h – CAIPIRINHAS RUMBERUS
Caipirinhas Rumberus és un grup de joves del Vallès Occidental, majoritàriament Matadepera i Terrassa, que ja fa 7 anys que toquen junts i portem la seva música arreu. Amb la intenció d’escampar la seva filosofia per tot Catalunya, recentment van produir dues noves cançons recordant a tothom com de bonic i feliç és el món. Per fer-ho, van regalar més de 2000 còpies per les bústies de la ciutat i a tothom amb qui es creuaven pel carrer i els somreia 🙂 Volen que un concert sigui una vivència i és per això que el nou format fusiona la música festiva amb un espectacle complet de llum, color i màgia, que tenen moltes ganes de mostrar. El bon rotllo, l’energia, les seves cançons, les millors versions i la festa conformen un còctel genial que de ben segur encanta a tothom qui ho escolti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa