MónTerrassa
La primera nit de Festa Major de Terrassa se salda amb una persona ferida i un detingut

Aquest dissabte l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, s’ha reunit amb els responsables de la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra i l’organització de la Festa Major per valorar la primera nit de celebració a la ciutat. A la reunió s’han valorat i analitzat els incidents que s’han produït aquesta passada matinada, a la zona del carrer de la Rasa i la plaça Didó, on es va atendre a una persona ferida i s’ha detingut a una persona.

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han acordat continuar amb l’actuació coordinada entre cossos, previst al dispositiu de seguretat de la Festa Major d’enguany, i reforçar-lo en el cas que sigui necessari. L’objectiu és atendre i preveure les diferents situacions que es puguin anar produint, en un format de celebració nou, condicionat per les mesures i restriccions vigents. L’objectiu, a més de preservar la seguretat als carrers de la ciutat, és el del compliment de les mesures per prevenir els contagis de Covid-19.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Balllart, ha llançat un missatge de tranquil·litat i ha recordat que «per garantir la seguretat de tots els terrassencs i terrassenques des del primer dia de festa es va incrementar un 50% la presència d’agents de la Policia Municipal al carrer». En aquest mateix sentit, ha assenyalat que s’està treballant de forma coordinada amb els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també amb Eco-Equip, l’empresa encarregada de la neteja i recollida de residus, per assegurar el correcte desenvolupament de la festa. Així mateix, ha recordat la importància de respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació dels contagis per coronavirus. «Hem de ser responsables i recordar que la mascareta segueix sent obligatòria en espais tancats i actes en què no és possible mantenir la distancia de seguretat», ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa