MónTerrassa
La Pedalada de la Festa Major, per a nens i famílies

Aquest dissabte, 1 de juliol centenars de persones s’han reunit a les 10 del matí a la plaça de Ricard Camí per participar en una de les activitats més icòniques i multitudinàries de la Festa Major de Terrassa, la pedalada popular.

Aquest esdeveniment organitzat per la Comissió Festa de la Bicicleta i Decathlon Terrassa, ja porta 30 edicions present en el programa de la Festa Major i la seva popularitat no decau. Aquest any, segons l’organització, ha comptat aproximadament amb uns 1.900 participants, xifra molt semblant a la de l’any passat.

L’activitat ha constat d’un recorregut aproximat de 10 kilòmetres, amb inici a la Plaça Ricard Camí i final al Pla del Castell de Vallparadís. Al final del recorregut, cada participant ha estat recompensat amb un esmorzar i un obsequi per part de l’organització. Malgrat ser considerada una cursa, els organitzadors de l’esdeveniment expliquen que el més important no és arribar primer sinó gaudir del recorregut. Per aquest motiu entre els participants si podia trobar una gran quantitat de famílies i nens de totes les edats. Fins i tot els més petits de la família acompanyats dels seus pares, han pogut gaudir d’aquesta activitat. No obstant això, aficionats i professionals de la bicicleta també hi eren presents entre els ciclistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa