MónTerrassa
Els millors llocs per poder seguir el Castell de focs de la Festa Major de Terrassa

Una de les principals novetats de la Festa Major d’enguany és el nou format del Castell de focs que se celebrarà el proper dimecres 7 de juliol. Es faran 5 castells de focs simultanis, de 10 minuts aproximadament, projectats en el cel des del sud, est, oest, nord i centre del terme municipal. L’objectiu d’aquesta mesura és evitar les aglomeracions i afavorir la visibilitat des de diversos punts de la ciutat. Tot i que aquesta acció permetrà que gran part dels terrassencs i terrassenques puguin gaudir de l’espectacle pirotècnic des dels seus domicilis, a terrats dels edificis o en balcons amb visibilitat extensa, també s’ha previst que pugui seguir-se a diversos espais oberts i a l’aire lliure, ubicats en els diferents barris, mantenint les distàncies de seguretat i les mesures necessàries pertinents.

Zona Centre
Els focs es projectaran des d’un espai del centre històric de la ciutat, i les recomanacions per poder-lo veure fàcilment podrien ser el Parc dels Catalans; el Portal de Sant Roc o la zona sud de la Rambla. A més, també hi altres altres espais oberts amb voreres amples, com l’encreuament de la carretera de Montcada i la carretera de Rubí o la Plaça dels Drets Humans.

Zona Nord
Per poder seguir l’espectacle pirotècnic des de la zona nord de la ciutat, els espais aptes per a poder-los observar podrien ser la Plaça de Can Roca; el Parc de les Nacions Unides; espais propers a l’lnstitut Torre del Palau, a Can Boada; i altres espais elevats de la zona.

Zona Est
El Parc de la Corneta; el Passeig del 22 de juliol, a l’alçada del carrer Aneto; o les voreres i ponts de la riera de les Arenes, com el Pont de Navarra o el carrer d’Extremadura, serien els espais més òptims per a poder observar el castell de focs de tancament de la Festa Major 2021, a la zona est de la ciutat.

Zona Oest
A l’Oest, les opcions més visibles per presenciar el Castell de Focs al carrer, mantenint les mesures de seguretat, podrien ser la zona de la Ronda de Ponent, entre el camí de Can Gonteres i el carrer Dom Bosco; a la zona propera a l’Institut Les Aimerigues; o a l’espai boscós del Camí de Can Gonteres.

Zona Sud
Finalment, al sud de la ciutat, els espais que es proposen per a poder seguir l’espectacle lluminós de dimecres vinent, serien a l’avinguda de Can Jofresa; a la zona sud del Parc de Vallparadís, a la Devesa; la Plaça de la Tecnologia; o la zona propera a l’Escola Oficial d’Idiomes (carrer de Vic, 3).

En el cas de sortir al carrer per seguir el castell de focs, que tindrà lloc a les 22.30 h, es recomana garantir les distàncies de seguretat entre persones i utilitzar sempre la mascareta. A més, en tots els espectacles de la Festa Major es recomanarà mantenir la mascareta posada per poder gaudir al màxim dels espectacles, amb seguretat i prevenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa