MónTerrassa
El govern de Terrassa posa bona nota a la Festa Major
  • CA
Els regidors Jordi Flores i Amadeu Aguado valorant la Festa Major 2017 | Alicia Carrasco

!--akiadsense-->

Gairebé 6500 persones han participat a les activitats i visites lligades al patrimoni de la Festa Major de Terrassa enguany, incrementant així més de 2000 persones respecte l’any passat.

S’han fet un total 300 activitats de cultura, esportives i solidàries ciutadanes, organitzades per aproximadament 100 entitats i associacions. A més no hi ha hagut cap incidència destacable a cap de les activitats. Els nous canvis de la Festa Major respecte l’any passat han estat el canvi d’ubicació de El Jove la qual cosa “ha permès millorar la visibilitat i la comoditat dels espectadors”.També l’Espai Gran Batucada ha tingut una valoració “molt positiva” del públic al igual que Cercavila Infantil.

Aquestes són algunes de les dades que ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Jordi Flores. També, ha volgut destacar “el record de participació” de grups locals, amb un total de 63 artistes de 86 actuacions musicals i, per primer cop a la història, dos grups locals van tocar al gran escenari principal del Parc dels Catalans.

Sobre el cost de la Festa Major de Terrassa 2017, el tinent d’alcalde Amadeu Aguado va indicar que va ser de 415.000 euros. Repartits en: cost total programa i elements de comunicació i infraestructures 163.000€; contractacions artístiques 188.000€; programes i altres elements de comunicació 30000€; drets i altres despeses de gestió; 34000 i ingressos 35000€ patrocinadors i l’aportació municipal 380.000€. En total, doncs, la Festa Major ha costat 1.70€ per habitant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa