MónTerrassa
El Bau House permetrà disfrutar de la música durant la Festa Major
  • CA
La veterana banda Cuero Viejo | Cuero Viejo

!--akiadsense-->

Com cada any Festa Major de Terrassa s’acosta, i també com cada any el Bau House programa una sèrie de concerts per tal de poder disfrutar de la música durant aquests dies. Cal remarcar que tots els espectàcles són a taquilla inversa.

El divendres 28 de juny a les 22h tocarà el grup Cuero Viejo, una banda veterana terrassenca de rock dur dels anys 60 i 70. Els integrants musicals són José Salmerón, guitarrista; Gabriel Soriano, veu i guitarra; Fernando García, amb el baix; per últim, Juan Carlos Arévalo, amb la bateria i les percussions. Interpretaran diverses versions de grups mítics, com ara Free, Deep Purple, Chuck Berry, The Kinks i altres.

El dissabte 29 de juny, també a les 22h, és el torn de Zambra, grup de rock format cap als anys 70. Està conformat també per José Salmerón, guitarrista; Silvia Castro, veu; David Serrat, veus i guitarres; Fernando Garcia, baix; Paco Garcia, teclats, i Juan Carlos Aréval amb la bateria i la percussió. Tocaran versios de grups i intèrprets històrics, com per exemple Supertramp, Europa, Tina Turner, Rod Stewart o Scorpions.

Diumenge 30 de juny a les 12:30h hi haurà un vermut musical a càrrec del grup De la Carmela, d’estil flamenc. Queralt Lahoz i Daniel Feliços formen aquest enigmàtic dúo que cantarà cançons d’artistes com ara Mercès Insulsa, La Lupe, Atahualpa Yupanky, Roberto Grela, Héctor Lavoe o Vioeta Parra.

El mateix dia 30 a les 19h, serà el torn de la banda El plan de Alberto, banda egarenca de pop rock. Conformat per Jesús Sticks al caixó flamenc, Andrés Parejo al baix i l’ukelele, Dani Miranda amb la guitarra solista i Alberto Aguilar com a vocalista i guitarra rítmica. Interpretaran cançons de collita pròpia, que tracten temes diversos amb una barreja d’humor i crítica social.

Daniel Felices i Queralt Lahoz són De la Carmela | De la Carmela

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa