MónTerrassa
Xavi s’estrena com a personatge al “Polònia”
  • CA

El nou entrenador del Futbol Club Barcelona Xavi Hernández s’estrena al mític programa d’humor “Polònia” de Televisió de Catalunya. Diuen que una persona es pot penjar el títol de “famosa” quan compta amb el seu propi personatge en aquest xou creat per Minoria Absoluta, que ocupa el rànquing de programes més vistos de TV3 des dels seus inicis. Veurem si Xavi aconseguirà tenir tanta gràcia com tenia el personatge de l’holandès Ronald Koeman (Xavi Cazorla).

El terrassenc s’incorpora gràcies al seu nou càrrec al capdavant del primer equip del FC Barcelona i aquest dijous, 11 de novembre, a partir de les deu de la nit, ja el podrem veure en acció. Estarà interpretat per Xavi Espinosa (i els que ja han pogut fer-hi un cop d’ull diuen que són “clavats”). En aquesta estrena, Xavi serà el protagonista del musical “Diazepam“, una versió/adaptació de la cançó “Tobogan” del grup valencià Zoo. Caldrà veure quin to de veu i ritme l’imposen a l’exfutbolista egarenc i si es defensa millor amb la pilota els peus i donant ordres als seus jugadors o li troben una nova faceta com a cantant.

A més de Xavi, hi haurà un altre personatge (aquest ja recurrent al programa) ben conegut a la nostra demarcació: es tracta de la periodista vallesana Montse Armengou (interpretada per Mireia Portas) que en aquesta ocasió dins de la secció “Sense ficció”, parlarà d’una de les obres que està tenint més durada en el temps a Barcelona: la plaça de les Glòries. L’acompanyarà l’historiador Lluís Permanyer (David Marcé) que farà un repàs de tot el procés de la zona des dels inicis, amb l’enginyer i urbanista Ildefons Cerdà, fins als nostres dies.

A part, el Polònia d’aquest vespre il·lustrarà les tensions dins del Partit Popular amb Casado i Ayuso; acompanyarà la policia fins a la presó per parlar amb Fèlix Millet, i apareixerà l’economista Santiago Niño-Becerra amb les sevs prediccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa