MónTerrassa
Xavi s’estrena com entrenador amb els millors vins catalans a la Llotja
  • CA

El nou entrenador del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, s’estrenarà aquesta nit 20 de novembre al Camp Nou, i ho farà amb els millors vins de Catalunya a la Llotja. Després d’una primera experiència coincidint amb el partit entre el Barça i el Dinamo de Kiev, on hi va participar Família Torres -que va servir el millor vi de l’any, el Purgatori 2017- i el celler Carles Andreu -amb el seu Brut Nature 2017, el Gran Vinari Escumós de 2021-, ara és el torn de dos nous cellers guardonats als Premis Vinari, que podran presentar i deixar tastar els seus vins a totes aquelles persones que passin per la llotja mentre l’equip local s’enfronta al RCD Espanyol.

Es tracta d’un celler del Penedès i un de la Terra Alta, Aymar i el Celler Clua, que portaran respectivament un vi escumós i un vi negre negre guardonats al concurs de vins de Catalunya. AYMAR servirà el millor escumós 2020, el Reserva Única 2013, que surt al mercat com a Clàssic Penedès (DO Penedès); i el celler Xavier Clua, oferirà el Mil·lennium 2017, un DO Terra Alta, mereixedor de medalla d’or aquest 2021 i que es va endur el guardó a millor vi català, amb l’anyada 2011, en la segona edició del certamen. 

Mirades centrades en Xavi

El derbi que enfronta Barça i l’Espanyol es jugarà a partir de les 21:00h de la nit i serà el primer que veurà assegut a la banqueta blaugrana el nou entrenador Xavi Hernández. La seva arribada ha omplert d’il·lusió el barcelonisme, i totes les mirades estaran posades en ell i en com dirigeix el conjunt blaugrana. Tot i que encara hi ha moltíssims jugadors lesionats que no podran ajudar l’equip, el terrassenc ha pogut recuperar diversos jugadors que no van poder ser al darrer duel dels culers contra el Celta a Vigo o que van caure lesionats en aquella ocasió. Es tracta de Gerard Piqué, que s’ha recuperat d’una baixa relativament llarga, de Sergi Roberto, que ha arribat molt just a aquesta convocatòria, i de Neto Murara, Nico González i Eric Garcia, que van tenir problemes físics molt més lleus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa