MónTerrassa
Xavi, molt enfadat per les declaracions d’Abidal
  • CA
Xavi, durant un partit de l'Al Sadd
Xavi, durant un partit de l’Al Sadd | @AlsaddSC

!--akiadsense-->

Josep Maria Bartomeu ha aconseguit apagar l’incendi que es va generar al Camp Nou després de les declaracions d’Éric Abidal contra el vestidor del Barça. El secretari tècnic va culpar “alguns jugadors” que “no estaven motivats ni s’entrenaven bé” de l’acomiadament d’Ernesto Valverde i Leo Messi, capità, el va deixar en evidència públicament. El president va tancar el conflicte sense prendre mesures dràstiques i Abidal va conservar el seu lloc de treball.

En la mateixa entrevista al diari SPORT, no obstant això, el francès també va assegurar que el Barça no li havia fet cap oferta a Xavi Hernández i va convidar el de Terrassa a ensenyar-la. “Si la té, que l’ensenyi”, va declarar Abidal. Segons ha informat el mateix diari i ha afegit El Larguero de la Cadena SER, l’actual entrenador de l’Al-Sadd està molt molest i sorprès amb el seu excompany d’equip perquè considera que no va dir la veritat i que el va desacreditar.

Els dos mitjans de comunicació citats coincideixen a assegurar, però, que Xavi no té previst dir res en calent i que, ara per ara, prefereix mantenir el silenci. El de Terrassa, de moment, no afegirà més llenya al foc ni desmentirà Abidal, ja que és conscient que tampoc no solucionaria res. Aquest dijous, com a mínim, ha tingut una alegria: el seu equip ha guanyat l’Al-Kharaitiyat en els vuitens de final de la Copa de l’Emir de Qatar (3-1).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa