MónTerrassa
Xavi Camacho s’estrena amb doble victòria amb el sènior del CB Sant Pere
  • CA

Millor impossible en el debut de Xavi Camacho, nou entrenador del sènior del Club Bàsquet Sant Pere de Terrassa. El primer equip retornava a les pistes amb una doble jornada de Lliga aquest cap de setmana, després d’un període llarg d’absència (un mes sense competir a causa de diferents motius), i ho feia després de veure’s afectat per un brot de Covid que impedia poder-se entrenar en normalitat. Tanmateix, tot va sortir rodó i l’objectiu de l’ascens de categoria cada cop és més a prop. En aquests moments, el CB Sant Pere es troba en quarta posició, però té tres partits menys que el primer i el tercer classificat.

Dissabte a la tarda, el sènior s’enfrontava al Càmping Bianya Roser, tercer classificat. Va ser un partit molt igualat, on els terrassencs van aconseguir trencar l’equilibri ja al tercer quart, obrint una petita escletxa en el marcador. Va destacar l’actuació d’Alex Leva amb 18 punts i 5 triples, seguit de Raül Hernández i David Sánchez, amb 11 punts cadascú. També es va poder celebrar el retorn a casa de Pau Garrido, després de dos anys fora.

Camacho es va mostrar molt satisfet dels seus jugadors, tot i reconèixer alguns problemes en defensa en la primera mitja hora de partit. “Al darrer quart semblava que trencàvem el marcador però una sèrie d’errors en atac i defensa ens ha costat un parcial de 0 – 9 en 3 minuts que ens col·locava 1 a sota a falta 2:50 aproximadament. En aquests moments un millor encert des del tir, amb un Àlex Leiva decisiu des del triple, encadenat amb bones accions defensives ens ha fet acabar guanyant el partit”, ha relatat.

En el 2n partit del cap de setmana, el sènior va imposar-se de forma clara al CE Sant Nicolau B, que en les darreres setmanes s’havia convertit en un rival temible. Destacar que per part dels sabadellencs “tornaven” a casa els jugadors formats a Sant Pere, Pau Guàrdia (24’) i Pere de la Torre (11’) que combinen la participació en aquest equip amb la del Junior Preferent. El jugador més destacat per part del CB Sant Pere va ser aquest cop David Sánchez (amb 19 punts). Segons el Xavi Camacho aquest partit va tenir “més i millor ritme que el dia anterior i una millora notable en defensa. Partit controlat en tot moment, només la defensa en zona del Sant Nicolau ens ha creat algun problema a estones a la segona part. A destacar que només hem tirat 3 tirs lliures en tot el partit. fallats per cert, i amb poc encert des del triple hem aconseguit fer 69 punts. Bona feina de tots els jugadors, a destacar que després de tant de temps sense jugar no era fàcil jugar dos partits seguits i els hem aconseguit guanyar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa