MónTerrassa
Xavi Camacho, nou entrenador del primer equip del CB Sant Pere
  • CA

El Club Bàsquet Sant Pere ha donat a conèixer aquest dimarts, 1 de març, quin serà el nou entrenador al capdavant del primer equip. Xavi Camacho ha estat l’escollit com a tècnic del sènior després de la marxa la setmana passada de Ferran Nájar. L’entrenador barceloní compta amb una àmplia experiència en banquetes d’equips sèniors.

A més, té l’avantatge que no és pas un estrany per al club terrassenc, ja que va vincular-se al Sant Pere l’any 2005 quan el 1er equip militava a la categoria EBA del bàsquet espanyol. Aquí hi va estar dues temporades, fins que va decidir marxar a dirigir el Rubí a Copa Catalunya. Tanmateix, un any després, va tornar a Terrassa, on va agafar el sènior que en aquell moment es trobava a Segona Catalana i amb quatre anys va aconseguir situar-lo a la categoria de Copa Catalunya.

Abans d’entrar al CB Sant Pere, Xavi Camacho havia estat sempre lligat al Grup Barna de Barcelona. En l’actualitat, portava prop de quatre anys sense entrenar el primer equip i estava focalitzat en la formació dels equips de cistella petita de l’entitat terrassenca, feina que no deixarà de fer malgrat que suma una nova responsabilitat. Des de l’entitat manfesten que l’objectiu de Camacho en aquesta nova etapa que obre amb el sènior és canviar la tendència de les darreres jornades i aconseguir la classificació per la fase d’ascens a 1a catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa