MónTerrassa
VÍDEO | El projecte del CSMA Futsal de Terrassa traspassa fronteres
  • CA

El 2017 es va posar en marxa des del Centre de Salut Mental per a adults (CSMA) del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) el projecte CSMA Futsal, dirigit a pacients amb problemes de salut mental, però també a qualsevol ciutadà en general que voldria participar sota l’eslògan “La nostra competència és la inclusió“.

Aquest projecte està gestionat per professionals de la salut mental juntament amb professionals del futsal amb el suport de molts voluntaris que permeten que el projecte vagi més enllà de la integració dels pacients, però també d’aconseguir una veritable inclusió dels individus i lluitar contra l’estigma mental. El projecte es basa en l’ús de l’esport com una altra eina terapèutica i l’aprofitament dels seus beneficis per als usuaris i qualsevol altra persona de la ciutat que vulgui unir-s’hi.

El projecte s’ha pogut convertir en una realitat i continuar creixent gràcies al suport del Consell de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), Futsal Club Egara, Social Club Egara, Fundació Catalana de Salut Mental, Associació ALBA, Fundació Busquets, Consell Esportiu dels Vallès Occidental, distribuïdors de pintura “La Moderna”, Tolocoach Visual 61 i l’associació de veïns de Vallparadís.

I ara, el projecte egarenc ha traspassat fronteres i ha arribat fins a Anglaterra. En concret, fins al municipi de Manchester, on el seu club de futbol sala ha volgut donar-li ressò i lloant-ne la iniciativa a través de les xarxes socials:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa