VÍDEO | Un gran gol de Losada no revifa un City en caiguda lliure

Ni un gran gol de la futbolista Vicky Losada va ser suficient perquè el Manchester City pogués sumar una anhelada i molt necessitada victòria. I és que el City no passa pel seu millor moment. Eliminat de la Lliga de Campions a la primera de canvi, a la Lliga estan situades en novena posició, en una zona ja perillosa de descens, amb set partits disputats i només dues victòries. A més, van ser eliminades, fa un parell de setmanes, en partit de semifinals de la FA Cup en caure amb el Chelsea.

Malgrat tot, a nivell personal, la terrassenca continua sumant minuts de qualitat en el seu retorn al terreny de joc després d’una lesió que la va tenir apartada durant gairebé un mes però el seu equip s’enfonsa cada cop més al pou. Es troba cada cop més a gust i va prenent protagonisme al migcentre de les citizens.

L’equip de Gareth Taylor encarava aquest dimecres un partit clau per recuperar bones sensacions en un derbi contra el Manchester United però la sort els va tornar a girar l’esquena i van caure per 2 a 1. Per sort, corresponia a un partit de la lligueta de la FA WSL CUP, i el City encara té opcions de passar l’eliminatòria (en aquests moments és lider del grup B amb sis punts, davant de l’United amb 5).

I això que Vicky Losada va ser l’encarregada d’obrir la llauna només començar. Era el minut 2 quan la terrassenca va rebre una passada franca a la frontal de l’àrea i va impactar un dels seus xuts impressionants que va perforar la xarxa rival, deixant sense cap opció a la portera Sophie Baggaley. Però les reds just a la mitja hora de joc van empatar, amb gol de Ivana Fuso, malgrat les queixes reiterades perquè la portera Karina Taieb havia quedat ferida i inhabilitada després que li arranquessin la pilota de les mans. Més dolorós va ser però el gol de la victòria de l’United que va arribar als darrers minuts del partit de les botes de la catalana Ona Batlle que va recollir una pilota caiguda dins de l’àrea i tot i una mala posició aconseguís fer un bon xut i cap dins.