MónTerrassa
VÍDEO | Corredera celebra els 80 partits amb la selecció: “Era impensable”
  • CA

Les internacionals Alexia Putellas i Marta Corredera van celebrar aquest divendres davant la República Txeca (4-0), en el partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2022, la seva trobada número 80 amb la samarreta d’Espanya, una xifra rere la qual hi ha “moltíssima feina” i que semblava “impensable”.

“Semblava impensable quan vaig començar fa ja més de deu anys. La gent pot pensar que és fàcil arribar aquí, però no ho és, darrere hi ha moltíssima feina, molts anys d’esforç, i no sols meus. Em recordo de la família, de tots els que aguanten els moments complicats dia a dia, i sobretot de les meves companyes, perquè sense elles i tot el treball que fa el cos tècnic i la Federació, ser aquí seria impensable”, va assenyalar Corredera en declaracions als canals oficials de la selecció. La defensa del Reial Madrid espera poder “continuar sumant i ajudant a l’equip”. “Crec que tenim un grup excepcional, que ho està demostrant en cada partit. L’Eurocopa és l’objectiu en ment i tant de bo que puguem continuar sumant internacionalitats”, va indicar.

“Sempre ho comentem en els menjars amb Irene Paredes, amb l’Alexia, que fa dos anys érem les més petites i ara som les veteranes de l’equip. El temps passa volant. Potser ara no valorem tot el que hem fet fins al moment, però crec que és d’admirar i cal donar-li el valor que mereix, perquè no és fàcil”, va afegir la de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa