Victòria del sénior femení del CV Terrassa en un partit molt ajustat

El Club Voleibol Terrassa ha obtingut una victòria de la mà del Sénior Femení en un partit molt ajustat davant del Frederic Mistral, que va acabar amb un resultat de 3 a 2. el club però, també ha fet front a una derrota. El Júnior Masculí va perdre el partit contra el CV Sant Pere i Sant Pau amb un resultat de 3 a 0.

El conjunt femení egarenc rebia el passat diumenge el Frederic Mistral en jornada avançada. El partit va començar amb molt bones sensacions per a les locals que començaven dominant el joc amb una consistent defensa, sobretot en el bloqueig , davant d’un Mistral molt àgil en defensa. Després de la victòria en el primer set, les de Terrassa perdien pistonada entrant en un bloqueig de creativitat en el joc, on repetint les mateixes accions d’atac no aconseguien desmuntar la defensa de l’equip rival. Aquesta dinàmica va fer que el visitant s’endugués el set de forma solvent.f

La propera setmana es dóna inici a la segona volta de la primera fase, on les de Terrassa reben l’Andorra. Les locals hauran de treballar de valent per a poder consolidar-se en les posicions d’accés a la fase d’ascens davant d’un rival que ja va sumar 3 punts a Andorra.

Junior masculí CV Terrassa

Pel que fa l’equip masculí, es va desplaçar fins a Tarragona per jugar contra l’equip de Sant Pere i Sant Pau el passat dissabte dia 13 de novembre. Els dos equips arribaven empatats a punts, ja que havien guanyat els 6 partits anteriors, disputant-se d’aquesta manera la primera posició en acabar la primera fase. El partit va començar de la forma més intensa possible, amb un ajustat 26-24 a favor dels locals. Aquest resultat donava inici al que semblava que seria un partit ajustat.

El segon set va començar de forma crítica per al júnior: van arrencar amb un 9-0 per als locals i l’equip va començar a enfonsar-se, donant un resultat del segon set de 25-13 per als de Tarragona. El tercer set semblava que seria més igualat, pero al arrossegar el resultat del segon, els terrassencs no es va poder refer i van acabar el partit amb un 25-17 favorable a Sant Pere i Sant Pau.

D’aquesta forma acaba l’anada de la primera fase júnior, amb un sabor agredolç per l’últim partit, però amb les ganes de victòria per part dels jugadors. Aquesta setmana comença la tornada, amb el dur rival Vall d’Hebrón