Tres punts més pel Jàbac Terrassa que sumen 6 partits seguits sense perdre

El Jabac Terrassa va sumar tres punts més i ja són 6 partits seguits sense perdre. El juvenil A va endur-se la victòria davant del Manlleu per 2 a 3 en un matx amb emoció fins al final. D’aquesta manera, els blanc-i-negres continuen amb l’espectacular ratxa de resultats encetada ara fa sis jornades, amb quatre victòries i dos empats i es col·loquen a dos punts del Mataró -equip que actualment marca la salvació de la categoria-. Queden només quatre jornades per finalitzar la Lliga, així que cada partit i cada punt sumat compten i són or.

Malgrat que els terrassencs visitaven al camp del cuer, l’equip d’Edu Mota no ho va tenir fàcil. El Manlleu, amb el descens de categoria ja confirmat des de fa setmanes, van sortir al camp com si els anés la victòria. Així va ser com van ser els primers a fer mal amb un gol molt matiner de Manel Valdivia. Això va ser un cop dur per al Juvenil A que li va costar trobar-se dins del camp durant bona part del primer temps. A més, la ferida encara es va fer més gran, quan al minut 37 el conjunt local va augmentar distàncies per mitjà d’Erol Molera.

Però el Jabac va saber reaccionar amb molt temps de marge, abans del xiulet de a mitja part. Quan només havia passat un minut del segon gol del Manlleu, Casti va rematar d’una manera excel·lent una jugada iniciada en una sacada de banda. El jugador egarenc va engaltar la pilota de xilena i va perforar la xarxa. I quan els locals encara estaven mirant què havia passat, Chino va fer l’empat. I abans dels 45 minuts, encara van tenir una nova opció de capgirar el marcador com un mitjó. Malauradament, Kilian no va poder transformar un penal a l’últim minut.

El mateix jugador però es va treure l’espineta al minut 17 de la represa essent l’autor del gol que donava la victòria al Jabac. Això va ser l’estocada final per al Manlleu, que amb el nivell físic ja al límit va deixar el control de la pilota al Jabac.

A partir d’ara cada partit és una final pel Juvenil ‘A’. La primera de les 4 que resten es juga el dissabte a Can Jofresa contra la UE Olot (16:15h), que està empatat a punts amb el Mataró. De cara al partit, s’espera un gran ambient a Can Jofresa per donar suport a l’equip en aquest dia tant important.