Victòria contundent i necessària per als Terrassa Reds
Acció del partit entre Terrassa Reds i Imperials de Reus
Acció del partit entre Terrassa Reds i Imperials de Reus | Terrassa Reds

Els Terrassa Reds van aconseguir diumenge una clara victòria contra els Imperials de Reus per 48 a 0 a Can Boada. El partit va estar dominat completament pels egarencs que el van utilitzar per donar minuts a tots els jugadors de cara als pròxims enfrontaments que decidiran la sort de l’equip aquesta temporada.

Després d’un primer quart on el resultat va ser de 0 a 0, els terrassencs van començar a posar punts al marcador per arribar a la mitja part amb el clar resultat de 28 a 0. Els anotadors dels Reds van ser el receptor Jordi Rigau, el defensa Pau Sabate, el també receptor Marc Casajoana i el runingback Juan Ruiz. La segona part va continuar amb la mateixa tònica amb noves anotacions de William de la Cueva, Eduardo Plaza i una altra vegada el runingback Juan Ruiz.

Amb aquesta victòria l’equip dels Reds es posa 5è a la classificació i es manté en la lluita per les 4 places que donaran el bitllet per jugar les semifinals al pròxim abril. Aquesta setmana és de descans i a la pròxima l’equip es desplaçarà a Girona per jugar contra els Ducs.