Victòria còmode i imparable del Cadet Femení del CV Terrassa

El Cadet A Femení del Club Voleibol Terrassa va guanyar al Reus en un matx còmode i imparable on les terrassenques van tenir el total control, amb un resultat de 0-3. Els parcials van ser de 15-25/13-25/15-25. L’equip es va desplaçar el passat diumenge fins a la capital de la comarca del Baix Camp per ratificar les bones sensacions de l’equip després de forçar un tie-break a La Maurina el darrer cap de setmana davant les primeres classificades.

Després d’un inici amb dubtes i poc encertades, havien de remontar un 8-2 en contra. Les terrassenques aconseguien desplegar el seu joc, fet que va permetre capgirar el marcador. En el segon i tercer set, i amb la intensitat ben alta, continuàven amb la mateixa dinàmica. No deixàven a les tarragonines cap opció de contraatac ja que la contundència en atac imposibilitaba la devolució de segones jugades.

Les visitants podien sentir-se còmodes durant tot l’encontre i endur-se a casa una victòria per 0-3 plena de sensacions positives. El proper cap de setmana es desplaçen fins a Lleida per disputar el seu quart partit de la fase i somiar en l’ascens a 2a Catalana.

Junior Masculí

L’equip Junior Masculí també es va emportar una victòria. L’equip egarenc es va desplaçar fins a la pista del FS Castellar, on es van imposar per un parcial de 3 a 1 en un partit igualat on no han aconseguit un domini clar sobre el seu rival. Després guanyar el primer set amb solvència els locals han aprofitat una davallada en el joc del Terrassa, en un segon set on el Castellar ha liderat la puntuació en tot moment fent gala d’una defensa sòlida.

Al següent set, el Terrassa ha recuperat les sensacions del primer període i ha posat l’1 a 2 al marcador amb una diferència de 10 punts. El darrer set ha estat sens dubte el més competit i on l’equip ha sabut mantenir el cap fred i remuntar una diferència de 8 punts en un sol servei quan semblava que el partit tindria un cinquè període. Els terrassencs, però han tancat el set amb un marcador de 25 a 23 i s’han endut el partit al Pavelló Puigverd.

Junior Femení

El Júnior Femení no va tenir la mateixa sort. L’equip va perdre a casa davant el CV Esplugues per 0 a 3. Les jugadores locals només van poder aguantar en el primer set davant unes visitants més experimentades. En el segon i tercer set els errors en recepció i defensa van permetre al CV Esplugues imposar-se amb facilitat.Aquesta setmana l’equip visités la pista de Club Volei els Arcs.

Sènior Femení

El sènior femení tampoc no va poder imposar-se a casa davant Escola Orlandai. En un duel molt igualat on les jugadores de Terrassa no van quallar el seu millor joc, van començar cedint el primer set dominat amb claredat per les visitants. No va haver-hi bona recepció ni defensa, la qual cosa no va permetre atacar amb claredat. Els moviments tàctics del segon van millorar el joc local, portant el partit a l’1 a 1. El tercer set va caure del costat de les visitants més encertades en atac i defensa. El quart set va tornar a ser de les egarenques que malgrat no jugar de manera molt encertada van reduir l’error. L’empat a dos portava al tie-break. Tots dos equips van lluitar en un set molt tens i on Orlandai va controlar millor els nervis i es va anotar el partit. Un punt que fa gust de poc però que pot ser important de cara a l’ascens. El pròxim partit serà de nou a casa davant Igualada.