MónTerrassa
Víctor Gutiérrez fa públic el nom de l’autor dels insults homòfobs
  • CA

El waterpolista internacional del Club Natació Terrassa Víctor Gutiérrez ha denunciat a través de les xarxes socials que un jugador del Club Natació Sabadell li ha dit “maricón” tant durant el partit, i dins de l’aigua, com al final, quan Gutiérrez no l’ha volgut saludar-lo. 

La seva denúncia ha agafat viralitat en poques hores i personalitats i entitats d’arreu del país, i també internacionals, han denunciat els insults homòfobs. Fins i tot l‘artista porto-riqueny Ricky Martin ha fet un comentari a les xarxes demanant al waterpolista terrassenc que posés “noms i cognoms” a l’autor dels insults.

Finalment, aquest diumenge, Víctor Guitérrez ha decidit fer públic el nom del waterpolista. “La LGTBifobia no s’amaga. S’assenyala”, ha escrit per tot seguit afirmar que després de no haver rebut cap tipus de disculpa, ha optat per no “protegir” més a l’agressor. El waterpolista ha estat clar i ha mencionat com a autor a Nemanja Ubovic, per tot seguit, demanar a la Federació Espanyola de Natació i al Club Natació Sabadell que no ignorin aquest “tipus de violència” i decideixen “establir precedent en l’esport”

Pocs minuts deprés de la publicació del nom del waterpolista i davant la pressió a les xarxes -fins i tot dels propis socis del CN Sabadell- el club sabadellenc ha fet un breu comunicat on condemnen “qualsevol actitud homofòba” i condemnen els fets:

També el CN Terrassa ha fet públic un comunicat de condemna dels insults i suport total al seu jugador. El club ha deixat clar que “creiem fermament que aquesta mena de comportaments no tenen cabuda en la nostra societat i que mereixen una condemna unànime. Homofòbia, mai més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa