Losada contribueix a portar el City a les semifinals de la Conti Cup

Un nou gran partit de la futbolista de Terrassa Vicky Losada, amb gol inclòs, va contribuir a classificar el Manchester City per a les semifinals de la Continental Cup. Les citizens s’enfrontaven en partit de cara o creu contra el Bristol City, a l’Academy Stadium. Tot a favor per un triomf que va ser totalment merescut després de realitzar un enfrontament molt seriós i eficient, amb 3 a 1 final.

La terrassenca va tornar a ser titular, i va disputar els 90 minuts, i com ens comença a tenir acostumats va tornar a sumar un gol més en el seu caseller particular. Ja porta quatre gols en quatre partits. En aquesta ocasió no va ser un dels seus grans xuts des de fora l’àrea -alguns d’ells des de més de 30 metres de distància- sinó que va ser un gol de murrieria, d’estar en el lloc adequat en el moment adequat, i de tenir prou sang freda per finalitzar-lo com cal.

Va ser al minut 62 després, i va ser clau perquè va ser el gol que va aportar la tranquil·litat necessària a un City que havia aconseguit remuntar el gol primerenc de molt mala sort i en pròpia porta d’Alex Greenwood (minut 16). Losada es va trobar amb l’esfèrica després d’un malentès entre la defensa del Bristol i no va perdonar en l’u contra u davant de la portera Whitehouse. Posava el 3 a 1 al marcador i deixava clares les intencions del City de ser un ferm aspirant al títol de la copa continental. Els altres dos gols del Manchester van ser obra de Khadija Shaw (27’, 44’).

Les semifinals de la Conti Cup es disputaran els dies 2 i 3 de febrer. A més del City, s’han classificat el Manchester United, el Chelsea i el Tottenham. Encara no s’ha fet el sorteig d’emparellament. El City espera continuar amb la bona ratxa aquest cap de setmana contra un rival poderós però que arriba de ser eliminat a la mateixa ContiCup, l’Arsenal, en un clàssic de la lliga anglesa.

CITY | Keating, Stanway, Greenwood, Houghton (C) (Mace 46′), Bronze (Stokes 75′), Coombs (Weir 62′), Angeldahl, Losada, Hemp (Park 75′), Beckie, Shaw (White 62′)

BRISTOL | Whitehouse, Powell (Allen 70′), Cataldo, Aspin, Palmer (C), Harrison (Woolley 80′), Johnson (Morgan 46′), C Bull, J Bull (Davies 61′), Beever-Jones (Cook 61′), Murray