MónTerrassa
El Vallès Esportiu, campió de Catalunya de DHB
  • CA
El Vallès Esportiu s'ha proclamat campió de DHB
El Vallès Esportiu s’ha proclamat campió de DHB | FCH

!--akiadsense-->

El Vallès Esportiu s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor B al vèncer a l’Egara 1935 al partit de la final per 0-1. El partit es va jugar dissabte, dia 14 de setembre, a les 17.30h a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey. El partit va estar molt igualat fins el segon temps, quan Pau Cunill va marcar de penal el gol que donava el títol a l’equip de Can Salas.

Els campions són Joan Verdaguer, Santi Gómez, Jan Vall, Jordi Malgosa, Pol Sola, Pol Valldeperas, Miquel de Paz, Andreu Gómez, Miquel Calzada, Ponç Albert, Joan Dalmases, Pau Cunill, Jan Monzó, Jan Valldeperas, Pol Fité, Sergi Puig, Jan Amat i Pau Jover. Pol Garrido ha estat l’entrenador de l’equip i Albert Lis, el delegat.

El Línia 22 HC va fer-se amb el tercer lloc al guanyar al Pedralbes HC per 2 a 1. El Línia 22 va avançar-se al marcador al marcar Juan Bautista Consul de penal. Aquest avantatge es va mantenir fins al segon temps, quan al minut 20 Pau Borràs va transformar el gol de l’empat. La igualtat es va desfer al minut 61 pel llançament d’un strock de Joan Elias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa