MónTerrassa
Vallès Drac Race, tres curses en una
  • CA
Corredors en un dels entrenaments | Vallès Drac Race

!--akiadsense-->

El diumenge 19 de febrer la plaça de les Nacions Unides de Terrassa tornarà a acollir Vallès Drac Race, amb tres curses de muntanya pensades per descobrir els senders del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Als participants de Vallès Drac Trail els espera un recorregut de prop de 50 quilòmetres i 2200 metres de desnivell positiu per donar una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, passant pels termes municipals de Terrassa, Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura. El recorregut s’ha hagut de variar en part respecte l’edició anterior, per respectar l’època de nidificació de les aus del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac entre altres motius.

La competició consta de tres proves diferents:

La cursa, Half Drac Trail, amb una distància de 24 km i 1.100 metres de desnivell enllaçarà de nou Mura i Terrassa. El Centre Excursionista ha previst un servei d’autobusos entre Terrassa i Mura per desplaçar els corredors al punt de sortida de forma sostenible i evitar aglomeracions de cotxes particulars al Parc Natural.

Esquena de Drac, de 10,5 km i 350 metres de desnivell positiu es planteja com una cursa d’iniciació amb un recorregut totalment nou, dissenyat bàsicament per senders de Terrassa. El recorregut de l’Esquena de Drac ascendeix al Turó de Sant Joan, punt culminant del conjunt de cims propers que recorden el moviment del llom del Drac de Sant Llorenç.

Com a novetat de la III edició, el CET ha creat Vallès Drac Kids. Un conjunt de mini curses de muntanya adreçades als més petits i amb distàncies entre 1 i 3 km., per tal de fomentar la pràctica de l’esport a l’aire lliure entre els nens i nenes. Cal destacar que paral·lelament s’oferirà un servei gratuït de canguratge i activitats infantils per als pares que vulguin córrer la cursa Esquena de Drac.

Tanmateix s’ha programat 2 entrenaments específics amb motiu de l’esdeveniment, pels camins que recorreran les diferents curses, uns traçats que es caracteritzen pel seu pas bàsicament per corriols escollits específicament a tal efecte i per buscar el pas per indrets on no arriben altres proves esportives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa