MónTerrassa
Triplet històric per al CTT Els Amics de Terrassa
  • CA

El CTT Els Amics de Terrassa és un dels clubs protagonistes del cap de setmana històric que està visquent el tennis de taula i l’esport català a Antequera. El club terrassenc, que presideix Francesc Gibert, ha assolit una fita única amb els ascensos dels primers equips a la Divisió d’Honor femenina i a la Divisió d’Honor masculina, arrodonit amb l’ascens del segon equip masculí a Primera Nacional. Els Amics han fet un triplet que els situa entre els clubs capdavanters del tennis de taula català.

D’aquesta manera, Terrassa torna a tenir el tennis de taula a l’elit. El projecte iniciat al 2001 s’ha anat consolidant i incrementant de nivell fins aconseguir aquesta fita gràcies a l’esforç dels jugadors i respponsables del club. Amb el doble ascens a la categoria de plata, la comarca del Vallès Occidental continuarà tenint Divisió d’Honor masculina després del descens aquest curs del Club Natació Sabadell. Per primera en moltíssims anys, després de més de dues dècades, el tennis de taula a la ciutat de Terrassa estarà per damunt del de la ciutat veïna de Sabadell.

Un cop aconseguida aquesta fita, ara als responsables de l’entitat terrassenca els quedarà un altre repte molt important, el de trobar els recursos econòmics necessaris per fer aquests salts tan importants a nivell esportiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa