MónTerrassa
Triomf d’Oriol Rifà del Gimnàstic Terrassa en via olímpica nivell 9
  • CA

Aquest cap de setmana s’ha fet a Terrassa la segona fase dels campionats de Catalunya de gimnàstica artística masculina, el cinquè cap de setmana gairebé consecutiu de competicions oficials de gimnàstica a la nostra ciutat després dels quatre anteriors de femenina.
Com en el cas de la femenina, aquesta era la primera competició presencial de masculina des de març de 2020, i sobretot els gimnastes de més nivells, que competeixen de forma regular, són els que més ho han notat. A nivell esportiu, el Gimnàstic Terrassa ha assolit molt bons resultats, destacant el triomf aconseguit per Oriol Rifà, en via olímpica nivell 9 (júnior). L’Oriol és el gimnasta amb més projecció del club, està becat al CAR de Sant Cugat i ha tingut una gran evolució els darrers temps, esdevenint una de les grans promeses de la gimnàstica catalana. Rifà va destacar en els aparells de cavall d’arcs, anelles i paral·leles, però a més va tenir una actuació molt homogènia, sense grans errades que el penalitzessin. També cal destacar per part del Terrassa l’actuació de Francesc Barrera en via olímpica 7, en la qual va aconseguir la tercera posició general.

I en categories inferiors, el Gimnàstic va copar el podi en la categoria Promoció 1, amb Nico Pérez, primer classificat, Jan Carretero, segon, i Jordi Catalan, tercer. Alex Castanyer va finalitzar sisè en la mateixa categoria. Es tanca doncs un cicle de competicions organitzades conjuntament per Federació Catalana de Gimnàstica i Club Gimnàstic Terrassa amb la col·laboració del Club Natació a la nostra ciutat, combinant femenina i masculina, cosa que mai abans s’havia fet. Això posiciona la ciutat de cara a acollir competicions oficials de gimnàstica de forma regular en el futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa