Tres victòries i dues derrotes pel Club Voleibol Terrassa

El Club Voleibol Terrassa ha viscut tres victòries i dues derrotes aquest cap de setmana. Els equips masculins, tant el Junior com el Senior, van guanyar els seus respectius partits per 3-0. El Juvenil A Femení també va viure una gran victòria 3-0, però pel altra banda, l’equip Júnior i el Sénior Femení van ser derrotats.

Victòria pels dos masculins i el juvenil A

El Junior masculí va guanyar el Barberà per 3-0. El partit va començar de forma senzilla per al equip visitant però amb moltes errades a l’hora de rebre, el que va acabar sent un ajustat 21-25. El segon set va seguir amb la mateixa dinàmica, acabant amb una enfonsada d’un col·locador per finalitzar el set 22-25. Finalment, al tercer set, el junior va aconseguir anar-se de la dinàmica del partit, i realitzar un últim set a favor dels visitants de 17-25. Així doncs l’equip de Terrassa es va portar cap a casa una victòria, amb una sensació agradable per part dels jugadors.

Pel que fa el Sènior Masculí, també va guanyar 3-0 contra el Viladecans. L’equip va entrar molt motivat i mentalitzat per emportar-se els 3 punts per continuar sent primers del seu grup. Malgrat alguns errors, els terrassencs va aconseguir el primer set 25-20. El segon set, l’equip es va relaxar i els errors van augmentar mentre que els ànims s’afluixaven, però van saber reaccionar i canviar d’actitud, el que els va permetre emportar-se també el segon set 25-23. Finalment, l’equip va sentenciar el tercer set amb un 25-20.

Per la seva banda, el juvenil A també va guanyar amb un 3-0 contra el Manresa. El primer set va començar amb un domini clar de l’equip terrassenc que va sortir a la pista amb molta actitud i demostrant un molt bon nivell de joc. Aquest fet va fer que mica en mica la distancia en el marcador fos cada cop mes clara acabant el set amb un parcial de 25-14. Al segon set, el Terrassa va sortir amb un sextet totalment diferent a la pista, però la dinàmica va ser la mateixa, i va continuar la seguretat i la fluïdesa en el joc amb bones ratxes en el servei i definint des de l’atac. El set va finalitzar 25-18 a favor de les egarenques. El tercer i últim set del partit va ser el mes clar de tots amb l’equip del Terrassa molt ficat en el joc i un equip visitant que cada cop l’era mes difícil jugar amb comoditat. Les rotacions en les jugadores van continuar i es va guanyar el set per 25-12, sumant així els tres punts que mantenen a les noies del Juvenil A segones a la classificació.

Derrota pel Júnior i el Sénior Femení

El Júnior Femení va ser derrotat davant del Lleida per 0 a 3, però les terrassenques van fer un bon partit, segons afirma el CV Terrassa. Per altra banda, les Sèniors també van perdre el partit per 3-1 a casa a casa del Volei els Arcs. Va ser un partit on les de Terrassa, tot i jugar amb molt bona intensitat, no van poder neutralitzar les rivals que amb un joc molt més efectiu i ràpid van derrotar les egarenques. El primer set que va ser per a les locals, l’equip va mostrar molt bona actitud de joc amb bones connexions a l’atac que van ser contrarrestadas per les locals de forma molt efectiva. En el segon set, la dinàmica va ser favorable a les de Terrassa que van desplegar de nou un joc molt vital i ràpid que agafa a les locals a contrapeu i feia caure el set a favor del club. No obstant això, els següents sets van caure del costat local, fent palès un partit de molt nivell per part dels dos conjunts.