MónTerrassa
Tres punts pel CV Terrassa per acostar-se a l’ascens directe
  • CA

El sènior femení del Club Voleibol Terrassa (CV Terrassa) va sumar tres punts molt importants després de guanyar a l’Igualada Volei Club amb un resultat de 0 a 3 aquest passat cap de setmana. Amb aquest resultat, les terrassenques es posicionen en la segona plaça en la lluita de l’ascens a segons catalana, acostant-se en l’ascens directe.

El partit va començar amb un clar domini de les egarenques, el que ja marcava la dinàmica del partit. Les jugadores Dobón i Guil van dur el ritme del joc durant tot el matx i amb un joc molt segur no van cedir la direcció en cap moment.

CV Terrassa vs Igualada Volei Club | Cedida

El primer set, les de Terrassa van ser capaces de tornar pràcticament qualsevol atac de les jugadores de l’Igualada amb una gran efectivitat en la defensa. Les de l’Anoia, amb un molt bon joc sobretot per la zona d’atac de la oposada, veien com la defensa egarenca neutralitzava molts dels atacs i guanyaven la contra. El primer set va acabar 22-25.

El segon set, amb una dinàmica similar però amb major encert en la recepció, les de Terrassa s’habilitaven per a poder jugar amb comoditat a l’atac trobant el camí per a posar en complicacions la defensa local. Les d’Igualada veien com tot i trobar certa feblesa en diferents zones del Terrassa, aquestes sortien en moltes de les accions guanyadores del punt. Finalment, el set va acabar 18-25.

Ja en el tercer set, les de Terrassa perdien part de la inèrcia inicial, tot i que van continuar dominant el partit fins acabar el set amb un 24-26, i per tant, amb la victòria final.

CV Terrassa vs Igualada Volei Club | Cedida

El CV Terrassa, més a prop de l’ascens

Aquesta victòria apropa encara més a les de Terrassa al ascens directe, que la propera jornada rebrà a Panteres Grogues, tercera classificada a 3 punts de les de Terrassa. En cas que les egarenques guanyessin aquest partit, quedarien a sis punts de les terceres classificades, a falta de dues jornades a disputar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa