Tres podis del Vallès Occidental a la Final Nacional de Cros Escolar
z
La Final Nacional del Cros Escolar | XAVI DOBÓN / CONSELL ESPORTIU DEL VALLÈS OCCIDENTAL DE TERRASSA

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Reus la Final Nacional de Cros Escolar. El diumenge 10 de març, fins a 100 atletes de Matadepera, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls classificats/des a les Finals Comarcals de Sant Cugat del Vallès i Terrassa, van prendre part a la prova, que va acabar amb quatre podis vallesans.

El més destacat correspon a la categoria juvenil femení, on la Fiona Abad Muñoz, de l’Escola Pia, va finalitzar en la primera posició. En la mateixa categoria, l’Anna Usero Canalis, del Mare de Déu del Carme, va acabar cinquena. Un segon lloc va aconseguit Hamza Boutarfa, de l’Ins. Inv. Blanxart, a la categoria juvenil masculí. Rere seu, Pablo Pereira San Miguel i Abdelkader Pico Tahri (Institut Les Aimerigues), van finalitzar en la quarta i en la cinquena posició, respectivament.

En tercer lloc va finalitzar Dustin Pinteño López (Institut Les Aimerigues), en cadet masculí. En el quart lloc va acabar Desirée Díaz Rodríguez (Unió Atlètica Terrassa), en la categoria de cadet femení. L’Escola Tecnos es va imposar per equips en la categoria benjamí masculí 2010 i l’Escola Joan Maragall, en la benjamí femení 2009. L’Escola El Cim, mentrestant, va acabar segona en cadet femení.