MónTerrassa
Una trentena d’infants a la 1a jornada de ciclisme dels Jocs Esportius
  • CA
Participació d'una trentena d'infants a la primera jornada dedicada al ciclisme
Participació d’una trentena d’infants a la primera jornada dedicada al ciclisme | Escola Ciclisme Vallès

!--akiadsense-->

El passat dissabte 26 d’octubre es va celebrar al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa la primera jornada de Ciclisme dels Jocs Esportius, organitzats pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, l’Escola de Ciclisme Vallès i el Terrassa Ciclisme Club. En aquesta jornada, hi van participar fins a 35 nens/es en les diferents activitats organitzades per les entitats. Al final de l’acte tots els participants van rebre un diploma per la seva participació.

La segona jornada de ciclisme se celebrarà el pròxim dissabte 23 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes per tots els nens i nenes noves que vulguin participar en aquestes jornades de ciclisme. Podran participar tots els nens i nenes de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Viladecavalls, Vacarisses, Ullastrell, Rellinars, Castellbisbal i Matadepera.

La lliga escolar consisteix en diferents trobades de ciclisme en les que els/les nens/es poden gaudir de la conducció de la bicicleta realitzant un circuit d’habilitats i voltes al circuit sense classificació. Aquesta lliga constarà de 4 jornades i se celebraran al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa en horari de tarda per afavorir la participació d’esportistes que el dissabte al matí practiquin altres esports.

CALENDARI:

2a Jornada: Dissabte 23 de novembre de 2019, a les 16h

3a Jornada: Dissabte 14 de desembre de 2019, a les 16h

4a Jornada: Dissabte 25 de gener de 2020, a les 16h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa