MónTerrassa
Torneig Hockey Solidari reparteix 30.000 euros a 5 entitats de Terrassa
Entitats i membres de l’associació en el lliurament dels xecs | FHC

!--akiadsense-->

La recaptació aconseguida a la novena edició del Torneig Hockey Solidari va ser lliurada aquest dijous passat als projectes destinataris a la Masia Freixa de Terrassa. Carmen Mas, presidenta de l’Associació, i Ivà Morcillo, secretari, han fet lliurament dels xecs als representants dels cinc projectes:

  • Creu Roja de Terrassa
  • Esplai La Fàbrica de Can Tusell
  • Centre Esplai Guadalhorce
  • Associació ALBA
  • Associació La Causa Nostra Laetitiae

Gràcies als més de 1.300 participants, la col·laboració dels voluntaris i dels patrocinadors el passat 11 de juny al Club Egara, la recaptació global del Torneig ha estat superior als 46.000 euros dels quals se’ls ha de restar les despeses. A falta del tancament oficial dels resultats encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s’ha pogut fer un primer lliurament de 6.000€ a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. El següent lliurament es farà una vegada tancats els resultats.

Els representants de les entitats han expressat la il·lusió que els fa rebre aquesta ajuda, especialment els projectes que la rebien per primera vegada com l’Associació ALBA o La Causa Nostra Laetitiae. Carmen Mas ha destacat “l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat molt i és d’agrair”. A l’acte ha assistit el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, i el vicepresident 1r, Josep Miquel Colomer.

Nou comentari

Comparteix