MónTerrassa
Torna el Ral·li de Motos Històriques
  • CA

Torna el Ral·li de Motos Històriques que organitza l’Escuderia MATHC (Motor Atlètic Terrassa Hockey Club). és tot un esdeveniment esportiu i social que arriba a la seva edició número 43, la qual cosa demostra que és una prova de prestigi i totalment consolidada i que farà front a la pandèmia de la Covid posant en marxa tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

Cal recordar que aquesta iniciativa és la degana de l’estat de motos antigues, unes motos antigues, excepcionals, que van recórrer milers i milers de quilòmetres per les carreteres i que els seus propietaris cuiden ara fins el més mínim detall, perquè só autèntiques joies amb rodes. A més a més, s’ha de considerar una de les més importants d’Europa. I és que és tot un espectacle veure vehicles fabricats des que comença el segle XX, d’abans del 1903 fins al 1980. Ja hi ha data posada, el diumenge 17 d’octubre.

Els organitzadors han avançat que comptarà amb una participació aproximada d’un centenar de vehicles. Dijous a la tarda, el seu promotor, Joan Amate, va ser rebut a l’Ajuntament de Matadepera per l’alcalde Nil López i el regidor d’esports Albert Recasens per explicar l’edició d’enguany.

El recorregut del Ral·li degudament senyalitzat és de 100 km.
l tram de regularitat: La regularitat de les màquines es mesurarà al llarg de 34km.
El promig posat per l’Organització és de 40km/h. Durant el trajecte hi haurà diversos¡ controls secrets, per tal de comprovar amb exactitud el pro mig establert. Està totalment prohibit establir competència de velocitat entre els participants durant el recorregut i cada una de les motos haurà de respectar el lloc assignat. Per tal de mantenir l’esperit de la Regularitat Clàssica, com instruments de mesura, estan permesos el rutometre, velocímetre i cronòmetre, i estaran prohibits qualsevol tipus d’aparells de mesura moderna (terra trips, tripmasters, GPS, telèfons mòbils, amb ajudes.

CATEGORIES
Classe A – ANTIGUES – Fabricades fins al 1903
Classe B – VETERANES – Fabricades des de 1904 a 1918
Classe C – VINTAGE – Fabricades des de 1919 a 1930
Classe D – POST VINTAGE – Fabricades des de 1931 a 1945
Classe E – POSTGUERRA – Fabricades des de 1946 a 1960
Classe F – POST CLASSIC – Fabricades des de 1961 a 1970
Classe G – MODERNA – Fabricades des de 1971 a 1980

Programa
08:00h.
Concentració i entrega de dorsals
Esmorzar
10:00h.
Prova de Regularitat (Sortida del 1er participant, direcció Navarcles)
11:00 a 11:30h.
Re agrupament a Navarcles
13:00h.
Arribada al ATHC
Entrega de premis
En tot moment caldrà complir les mesures de prevenció de COVID-19, marcades en els protocols establers per la organització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa