MónTerrassa
Torna la Lliga BBVA Hockey+ amb 3 equips de Terrassa
  • CA

Aquest cap de setmana torna la Lliga BBVA Hockey+, la primera competició regular a nivell de Catalunya entre equips d’hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana d’Hockey que compta amb el suport de BBVA i Fupar.

Durant mesos, els jugadors de Hockey dels diferents equips han estat entrenant en els seus clubs amb grups bombolla i finalment podran començar la competició. El nombre d’equips participants s’ha reduït respecte a la temporada passada per dificultats de gestió de grups per la pandèmia del Covid19, alguns equips no han pogut entrenar ni desplaçar-se, tot i així s’ha valorat com a positiu que pels equips que havien pogut entrenar s’organitzés una competició. Es compta amb 8 equips que s’han distribuït en dos grups i està prevista una competició a doble volta amb una cloenda el cap de setmana del 19 i 20 de juny amb partits quadrangulars.

Els clubs que aquesta temporada tenen equips a la categoria de Hockey+ i que competiran a la Lliga BBVA Hockey+ són: Club Egara, Atlètic Terrassa, CD Terrassa, Junior, Barça, Catalonia Hockey Club i Iluro Hockey Club.

Tal i com habitualment s’organitza la competició, els partits es disputaran als clubs de Hockey i tindran el suport d’àrbitres del Col·legi Català. Es seguirà el reglament adaptat de la European Hockey Federation que estipula que juguin 7 jugadors al camp i marca dues parts de 25 minuts cadascuna. El projecte fomenta la inclusió social de jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual mitjançant el hockey herba. En aquesta lliga participaran uns 100 jugadors amb discapacitat de diferents entitats i escoles d’educació especial de Catalunya. El valor diferenciador del projecte és que les persones amb discapacitat practiquen esport entre iguals en entorns normalitzats i vesteixen els colors del club. Tots ells han tingut la corresponen fitxa federativa i l’assegurança com qualsevol altre jugador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa