MónTerrassa
Torna el futbol de Tercera Divisió a Terrassa
  • CA
Partit entre el Sants i el Terrassa FC
Partit entre el Sants i el Terrassa FC | Juanma Medina

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana torna el futbol. Després de l’aturada nadalenca, la pilota tornarà a rodar pels camps de Tercera Divisió de Terrassa. Els dos equips egarencs afronten la segona volta de la competició amb les esperances ben amunt i amb totes les possibilitats obertes. Per ara, tant Terrassa FC com CP San Cristóbal han acomplert objectius, ja que el primer es troba en fase d’ascens mentre que el segon resta a mitja taula assegurant la permanència.

El Terrassa FC vol mantenir la bona dinàmica aquest dissabte a la una del migdia a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Ho intentarà fer davant d’un club mític, la UE Sants, amb el qual s’ha enfrontat 98 cops, amb repartiment de triomfs per igual (49 per banda). En el partit d’anada, els terrassistes es van imposar amb un solitari gol de Daisuke al minut 92. El Terrassa es troba actualment a la quarta posició, amb 36 punts, tres menys que el tercer i dos més que el cinquè. Així doncs no es pot despistar si no vol perdre el lloc de play-off. En teoria, ha de ser un partit assequible ja que el Sants es troba en dissetè lloc però cal dir que els barcelonins sortiran extramotivats perquè estan necessitats de punts si no volen caure en posicions de descens.

Per la seva banda, el CP San Cristóbal inicia la segona volta també a casa. Serà aquest dissabte, dia 5, a les dotze del migdia al camp municipal de Ca n’Anglada de Terrassa. El conjunt d’Oliver Ballbriga se les haurà amb un sempre complicat Cerdanyola, que malgrat trobar-se en desena posició l’equip cerdanyolenc de ben segur presentarà batalla. Els egarencs es troben dues posicions per sota, al 12è lloc, però si guanyessin els passarien per sobre. En el partit d’anada, el San Cristóbal va arrencar un valuós empat a 1.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa