MónTerrassa
Torna la diversió amb la Runneada de Cap d’Any

Torna la diversió amb la Runneada de Cap d’Any. Després d’un parell d’anys en què l’esdeveniment esportiu no ha estat possible, aquest 2022 s’arriba a la tretzena edició amb moltíssimes ganes. Tindrà lloc, com és habitual, el dia 31 de desembre, amb sortida a les sis de la tarda des de la plaça de Can Roca de Terrassa.

La Runneada va aplegar el 2019 més de 850 corredors, i s’espera que enguany la xifra sigui igual o superior. Recordem que es tracta d’una cursa no competitiva i oberta a totes les edats. El recorregut es desenvolupa pels carrers de Terrassa, i es fa a un ritme controlat (els organitzadors, grup Nenazas Running Club, informen que és de 7:30 min / km mínim), a més es realitzen vàries parades intermitges per anar agrupant els participants. Per tant, tot i que és una cursa apte per a tothom, es vol deixar clar que no és una caminada.

Recorregut de la Runneada de Cap d’Any

Un recorregut de 5,5 km

L’itinerari parteix del barri de Poble Nou-Zona Esportiva i va passant per altres barris fins arribar al Centre de la ciutat. Normalment es fa aturada a la plaça Vella per fer-se la tradicional fotografia de grup, i d’allà es torna Rambla amunt, fins a la plaça de Can Roca, punt d’inici i final. El recorregut és de aproximadament 5,5Km.

A més, la gràcia d’aquesta Runneada és que es permet i s’anima a córrer amb disfressa. I els organitzadors subratllen que es tracta d’una cursa “de forma segura i lúdica”. A més, té l’al·licient que és totalment gratuïta, i que si es fa la inscripció de manera oficial (la pots fer ara clicant aquí) es rep una samarreta amb el dorsal. Igualment però, es tingui o no dorsal, a l’arribada es podrà gaudir d’un piscolabis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa