MónTerrassa
Torna la diversió amb la Runneada de Cap d’Any
  • CA

Torna la diversió amb la Runneada de Cap d’Any. Després d’un parell d’anys en què l’esdeveniment esportiu no ha estat possible, aquest 2022 s’arriba a la tretzena edició amb moltíssimes ganes. Tindrà lloc, com és habitual, el dia 31 de desembre, amb sortida a les sis de la tarda des de la plaça de Can Roca de Terrassa.

La Runneada va aplegar el 2019 més de 850 corredors, i s’espera que enguany la xifra sigui igual o superior. Recordem que es tracta d’una cursa no competitiva i oberta a totes les edats. El recorregut es desenvolupa pels carrers de Terrassa, i es fa a un ritme controlat (els organitzadors, grup Nenazas Running Club, informen que és de 7:30 min / km mínim), a més es realitzen vàries parades intermitges per anar agrupant els participants. Per tant, tot i que és una cursa apte per a tothom, es vol deixar clar que no és una caminada.

Recorregut de la Runneada de Cap d’Any

Un recorregut de 5,5 km

L’itinerari parteix del barri de Poble Nou-Zona Esportiva i va passant per altres barris fins arribar al Centre de la ciutat. Normalment es fa aturada a la plaça Vella per fer-se la tradicional fotografia de grup, i d’allà es torna Rambla amunt, fins a la plaça de Can Roca, punt d’inici i final. El recorregut és de aproximadament 5,5Km.

A més, la gràcia d’aquesta Runneada és que es permet i s’anima a córrer amb disfressa. I els organitzadors subratllen que es tracta d’una cursa “de forma segura i lúdica”. A més, té l’al·licient que és totalment gratuïta, i que si es fa la inscripció de manera oficial (la pots fer ara clicant aquí) es rep una samarreta amb el dorsal. Igualment però, es tingui o no dorsal, a l’arribada es podrà gaudir d’un piscolabis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa