MónTerrassa
Toc solidari en el Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa
  • CA
Dani Charles, Cristina Rey, Abel Serra i Dani Ratera, presentant la Duatló | CNT

!--akiadsense-->

Aquest dijous 29 de novembre a les instal·lacions del Club Natació Terrassa s’ha produit l’acte d’inauguració del 9è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, que es celebrarà el proper diumenge dia 16 de desembre a Terrassa i que organitza el propi club.

En ell hi van estar presents la vicepresidenta del Club Cristina Rey, el delegat de la secció de triatló Dani Charles i els triatletes Dani Ratera i Abel Serra.

“Per primer cop, aquest esdeveniment inclou un acte solidari amb la Marató de TV3” ha anunciat Cristina Rey, vipresidenta del CNTerrassa, en el que es recaptarà 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant. Rey ha volgut recalcar l’esforç i la dedicació de la secció de triatló per poder duu a terme aquest projecte i ha agraït a tots els patrocinadors que fan possible aquesta nova edició del Duatló i cursa de Muntanya.

Dani Charles, delegat de la secció de triatló, ha remarcat la dificultat que suposa trobar duatlons de muntanya en l’actualitat, degut a la disminució de 12 a 6 circuits que s’ha produit en pocs anys, com a conseqüència de la davallada de participants. Tot i això, el delegat s’ha mostrat optimista respecte al ritme d’inscripcions. “Crec que enguany podem tancar les 375 places disponibles per al duatló. De fet, l’any passat va ser el primer en què no vam omplir. La cursa esdevé una incògnita. Arribar als 250 participants ja seria un èxit”.

Com a incentiu per fomentar la cursa, els organitzadors oferiran nous serveis que estaran a disposició dels participants, “com la repartició de cafè el dia de la cursa, o una carpa on es solucionaran problemes mecànics de les bicis i es repartiran gorres tècniques i tovalloles tècniques de micro fibra”. Charles ha recordat que encara falten dues setmanes i mitja per a les proves. El termini d’inscripcions finalitza el dimecres 12 de desembre.

Triatletes participants

“Aniré a gaudir de la cursa i intentar quedar entre els 10 primers”. Així s’ha mostrat el triatleta Dani Ratera, qui competirà en la Cursa de Muntanya, s’ha mostrat convençut de les seves possibilitats i de fer un bon paper en la cursa. També ha volgut recalcar que “el meu objectiu és classificar-me pel duatló d’Espanya nivell Elit”.

Per un altre costat, el triatleta Abel Serra, participant en el duatló, ha subratllat que “còrrer a casa no té preu”. No obstant ha esmentat que “serà un circuit amb pujades molt dures i baixades molt tècniques” mostrant així la complexitat de la prova. Com ja va fer aquest any, Serra buscarà estar entre el millors en categoria júnior i aconseguir una bona classificació general.

Recorregut de les proves

La Cursa de Muntanya, que arrencarà a les 9.00 del matí, constarà de 10 quilòmetres de recorregut, que es desenvoluparan gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar i que s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç. Al seu torn, el Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 hores, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. Totes les novetats de la prova s’aniran anunciant al Facebook oficial de la prova ( http://www.facebook.com/duatloterrassa ).

Les inscripcions a totes dues curses es poden realitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló, http://www.triatlo.org . De la mateixa manera, la web http://duatloterrassa.com/ inclou informació detallada de la competició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa