MónTerrassa
Terrassa trasllada al Govern les necessitats en equipaments esportius
  • CA

El govern de Terrassa ha traslladat a la Generalitat les necessitats i projectes de futur sobre diferents equipaments esportius de la ciutat. Ha estat en una reunió aquest divendres, dia 12 de novembre, al matí entre el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, i el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro. La reunió ha tingut lloc a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Terrassa.

En la reunió, el regidor d’Esports ha exposat com estan evolucionant les obres als equipaments esportius a Terrassa destinats a acollir la Copa del Món Femenina d’Hoquei, que tindrà lloc a l’Estadi Olímpic de Terrassa de l’1 al 17 de juliol. L’equipament egarenc acollirà la fase prèvia, les semifinals i la final. Recordem que aquesta seu serà compartida amb la localitat d’Amstelveem, a Holanda. També s’ha encarregat de posar-los la dia sobre diferents temes relatius a l’organització del Mundial.

A més de la Copa del Món, però, Moreno ha volgut saber en quina situació es troba el Poliesportiu de Can Palet – Can Jofresa, de titularitat de la Generalitat de Catalunya, sobre les darreres novetats al camp polivalent de Rugbi i Futbol de Les Fonts, o sobre el Camp Municipal d’Hoquei Martí Colomer. També s’ha posat sobre la taula, el futur Complex Esportiu del Districte 2. En aquest sentit, durant la reunió s’ha acordat una pròxima visita conjunta als equipaments esportius esmentats per conèixer la seva situació de primera mà.

Per la seva banda, la secretària general de l’Esport, Anna Caula ha remarcat, després de la trobada, “la importància dels municipis per donar resposta de proximitat a les entitats i clubs de l’immens teixit associatiu del nostre àmbit, unes 18000 entitats”, a tot Catalunya. I ha destacat la trobada per fer un anàlisi de la situació, de les necessitats i dels projectes de futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa