MónTerrassa
Terrassa suma dues medalles en el Mundial de BikeTrial
  • CA

Terrassa ha sumat dues medalles en el World BikeTrial Championship 2022 que s’ha disputat aquesta setmana a la localitat de Reinosa, a Cantàbria. Dins de la delegació de Catalunya, hi participaven dos joveníssims pilots de la nostra ciutat, que a més a més, són germans. Són Daniel i Lucía Guerrero Pérez. I no només han format part del mundial sinó que a més han tornat cap a casa amb una medalla cadascú.

Daniel Guerrero ha finalitzat en tercera posició en la categoria “sub 16” amb un total de 29 mil punts. El pilot terrassenc només ha esta superat per Radim Zenaty, amb 40 mil punts; i Quim Paris Mateu, amb 50 mil punts. Danny va fer una bona primera cursa però sobretot va millorar i molt en la tercera mànega, la qual cosa va permetre endur-se la medalla de bronze sense rival.

Per la seva banda, Lucía Guerrero ha competit en la categoria F i ha quedat també en segona posició. La terrassenca ha finalitzat amb un total de 36 mil punts, els mateixos que Eliska Mudrychova, tanmateix, en el desempat decidit pels jutges, se li ha atorgat la medalla de bronze. El podi l’ha tancat la germana d’Eliska, Stepanka que ha estat molt superior tant en la cursa 1 com en la 2, aconseguint 50 mil punts.

80 participants de 7 delegacions

El Mundial de Bike Trial ha comptat amb la participació de pilots arribats de set delegacions diferents: Portugal, Itàlia, França, Regne Unit, República Txeca, Espanya i Catalunya. En total, durant els cinc dies de competició a Alto Campoo han demostrat les seves habilitats 80 corredors, distribuïts entre els quatre circuits preparats per l’organització. Hi ha hagut tres categories diferents: Junior, Sènior i Elit. En la categoria de júnior han quedat distribuïts per edats, des de 10 a 16.

Lucía Guerrero ha quedat en segona posició al mundial de Biketrail |
Lucia Guerrero ha quedat tercera, empatada a punts amb la segona, al Mundial Biketrial | Aj. Reinosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa