MónTerrassa
Terrassa ressona amb força a l’Europa Shield de korfbal
  • CA
Medalla de plata per al Vallparadís a l’Europa Shield d’Alemanya
Medalla de plata per al Vallparadís a l’Europa Shield d’Alemanya | Marco Spelten

!--akiadsense-->

El CK Vallparadís ha tancat la seva participació a l’Europa Shield de korfbal 2020 d’aquest cap de setmana amb una mereixedora medalla de plata. La competició, que s’ha celebrat a la ciutat alemanya de Bergisch Gladbach, se l’ha acabat enduent el vigent campió: l’equip anglès Bec KC, que ha superat el Vallparadís aquest diumenge al migdia per 22 a 9.

L’equip terrassenc que dirigeix Manel Ramon ha fet una molt bona participació al torneig. Es va estrenar divendres vencent el conjunt local TuS Schildgen per la mínima (15-16). Dissabte es va desfer del portuguès GDD Bons Dias (14-11) i va ensopegar contra el mateix equip anglès Bec, aquesta vegada per un sol punt de diferència (15-14).

Com a segon classificat de grup, diumenge al matí es va imposar a l’equip alemany KV Adler Rauxel per 18 a 12, en el partit de semifinal que ja li garantia el bitllet per a la gran final i la medalla. Finalment, no ha pogut guanyar el conjunt anglès però marxa del torneig amb una mereixedora medalla de plata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa