Els Terrassa Reds mantenen les bones sensacions a Salt
r
Partit entre els Ducs i els Reds | DUCS FOOTBALL

L’equip sènior masculí dels Terrassa Reds es va imposar per 21-40 als Ducs Football de Salt, on van disputar la sisena jornada de la XXXI Lliga Catalana de Futbol Americà. El rival eren els antics Falcons, que aquesta temporada estan sent força irregulars. El partit es plantejava complicat ja que Ducs es un rival experimentat que sembla que aquesta temporada vagi a menys però en qualsevol moment poden donar un mal de cap a qualsevol equip.

El primer quart va estar força equilibrat i va finalitzar amb empat a 0 al marcador. Al segon quart es on es van iniciar les “hostilitats” i els atacs van començar a posar punts al marcador. Dues carreres de Juan Ruiz i una de Victor Barbero, defensa que atrapava una pilota i avançava tot el camp custodiat pels seus companys posava 20 punts al marcador de Reds. Els Ducs feien en aquest quart una anotació i per tant s’arribava a la mitja part amb el marcador 7 a 20 pels vallesans.

Al tercer quart una carrera curta del quarterback Cesc Garcia posava el 7 a 26 del marcador. Els Ducs pressionaven i aconseguien també una anotació deixant el marcador al final del tercer quart 14 a 26. I a l’últim quart un altre vegada el QB de Reds Cesc Garcia de carrera i una passada d’aquest al runingback Juan Ruiz deixava el marcador amb 40 punts pels Reds. Els Ducs anotarien un altre touchdown i d’aquesta manera finalitzava el partit, 21 a 40 pels Reds.