Els Terrassa Reds cauen a casa

Els Reds van perdre aquest diumenge passat a Can Boada per un ajustat 0 a 7 contra els actuals campions, els Barcelona Uroloki.

El partit va estar dominats per les defenses en tot moment. Els dos atacs aconseguien guanyar camp, els barcelonins amb joc aeri i els terrassencs amb joc terrestre, però a la red zone, les últimes 20 iardes abans d’anotar, eren parades per les defenses.

Al final de la primera part el resultat era 0 a 0. Al tercer quart el quarterback dels Uroloki Brandom Smith connectava amb un dels seus receptors per fer l’únic touchdown del partit. Amb el punt extra el marcador reflectia el 0 a 7 que ja no es mouria.

Amb aquesta derrota els Reds encaren el pròxim mes amb 3 compromisos als quals necessita si o si 3 victòries. Mollet Panthers, Barcelona Bufals i els Ducs de Girona seran els rivals amb els que els vermells s’enfrontaran amb el objectiu de no perdre la possibilitat d’anar a playoffs.