MónTerrassa
Terrassa Reds, campions de la Copa Catalana infantil de futbol flag
  • CA

Els Terrassa Reds s’han proclamat aquest cap de setmana campions de la Copa Catalana infantil (categoria sub-15) de Futbol Flag. Els egarencs han disputat la Final a Quatre a les instal·lacions municipals de Can Boada, a la nostra ciutat. Gran competició per als vermells que es van imposar a la gran final als Badalona Dracs Plata, en un partit que va ser molt igualtat i que hi va haver emoció fins a l’últim segon. El resultat va ser de 20 a 25, però cal dir que els badalonins manaven al descans per 20-19. Tanmateix, els Reds van reaccionar, i a la represa van anotar un «touchdown» que va acabar segellant el triomf del conjunt local.

No va ser una competició fàcil, ja que en semifinals, els Reds van treballar de valent per desfer-se dels Bigues i Riells Scorpions per un resultat de 33 a 14, mentre que els Dracs van fer el mateix davant de l’ASB Lynx, amb un marcador de 32-12. En la final de consolació, els Lynx van acabar tercers en vèncer els Scorpions per 12-40.

En els premis individuals destaca que el jove jugador dels Reds Pol López va ser escollit MVP de la Final a Quatre. El terrassenc va rebre el trofeu de mans del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno.

Vicòria dels júniors dels Reds

D’altra banda, aquest cap de setmana també va tenir lloc una nova jornada de la Lliga Catalana Júnior. Els Terrassa Reds van recollir un gran triomf en el partit que els enfrontava als Argentona Bocs a domicili (7-13). Dues anotacions de Bernat Cusidó van situar el 0-13, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part. No obstant, els maresmencs van retallar diferències en el tercer quart amb un «touchdown» d’Ivan Fernández. Hi va haver emoció fins al final, però el marcador ja no es va moure.

Els tres equips guanyadors de la Copa Catalunya infantil de futbol flag | FCFA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa