MónTerrassa
El Terrassa FC B 21/22 es posa en marxa
  • CA

El Terrassa FC B 21/22 comença ha rodar. El filial terrassista, que la temporada passada va aconseguir l’ascens a Tercera Catalana després d’una brillant temporada on es va proclamar campió del grup 13 de Quarta Catalana, ha arrencat aquesta setmana la pretemporada al camp del CD Can Boada.

Damián Brocal Navarro (05/07/1980) continua una campanya més al capdavant del Terrassa FC B i ho farà aquesta temporada acompanyat per Jordi Castro Romero (09/05/1981), segon tècnic. Adrián Casahuga Guardiola (09/05/1995) serà una temporada més el preparador físic d’un equip que incorpora a Manuel Hermosa com a delegat.

Entre els nous reforços de l’equip es troben el central/pivot defensiu Kevin Pedragosa (exjugador del FC Sant Quirze, el CD Badia del Vallès, la UD San Lorenzo i l’EF Barberà Andalucía, entre d’altres), el porter Dani Mullor (ex CP San Cristóbal, el CD Can Parellada, l’EF Bonaire i el CF Matadepera), l’extrem Brian Miller (ex CD Can Parellada, CD Montcada, UE Avià i CE Olímpic Can Fatjó), Víctor Molina (migcampista egarenc format a les categories inferiors del Terrassa FC, entre d’altres, és exjugador de la UD Can Trias) i l’extrem Pau Vázquez (exjugador del CE Catllar, la UE San Juan Atlético de Montcada i el filial de l’Albacete, entre d’altres).

La temporada de l’equip, que està totalment tancada, està formada per un total de nou partits amistosos, amb els horaris encara per confirmar. Són els següents:

– Dissabte, 28 d’agost: Can Rull 3-1 Terrassa FC B

– Dimarts, 31 d’agost: Sant Llorenç Savall-Terrassa FC B

– Dissabte, 4 setembre: Sabadell Nord-Terrassa FC B

– Dilluns, 6 setembre: UE Castellar B-Terrassa FC

– Dimecres, 8 septiembre: Junior-Terrassa FC B 

– Dissabte, 11 setembre: Terrassa FC B-Románica al camp de la UD Les Fonts

– Diumenge, 12 setembre: CF Llorenç-Terrassa FC B

– Dissabte 18 setembre: PD Pajaril-Terrassa FC B

– Dissabte, 25 de setembre: UCF Santa Perpetua-Terrassa FC B

En total, nou partits contra rivals de Primera Catalana (Sabadell Nord),  tres partits contra rivals de Segona Catalana (Can Rull, Junior i Santa Perpetua), quatre matxs davant d’equips de Tercera (Sant Llorenç Savall, Románica, Llorenç, Pajaril) i un matx davant d’equips de Quarta (UE Castellar B) per preparar una campanya a Tercera on el Terrassa FC B iniciarà la lliga el 3 d’octubre al camp del CF Pueblo Nuevo i la segona jornada rebrà la visita del CP San Cristóbal B. El partits que l’equip jugui com a local se celebraran els dissabtes a les 19.15h al camp de l’EF Bonaire.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa