MónTerrassa
Terrassa, la Ciutat més Olímpica del món, reviu Barcelona’92

Els Jocs Olímpics de Barcelona’92 va situar Terrassa en el mapa del món. Sembla que va ser ahir, però ja fa 25 anys d’aquell esdeveniment històric. Per la ciutat egarenca, subseu d’hoquei, hi ha un abans i un després. I se celebrarà com cal, amb tot tipus d’activitats que s’han programat pels propers mesos.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha remarcat que els Jocs van marcar un punt d’inflexió, i la Ciutat més Olímpica del Món, va demostrar la seva capacitat de treball i va assolir el repte amb més que un excel·lent. “Va obrir una etapa de progrés i d’optimisme”. L’alcalde ha recordat que van ser 19 els olímpics i olímpiques terrassenques que van participar en l’esdeveniment, i 14 van fer-ho a la ciutat egarenca, i tres d’elles vam obtenir la medalla d’or d’hoquei.

Autoritats i voluntaris amb l’expositor de la Torxa Olímpica | Cristóbal Castro

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a febrer 11, 2019 | 17:07
    Jordi febrer 11, 2019 | 17:07
    Bones, magradaria saber fins quin any vas fer la recerca per poder dir que Terrassa és la ciutat més olímpica del món, el meu treball de recerca tracta sobre si és Terrassa la ciutat més olímpica, em faries un gran favor si em poguéssis ajudar.

Nou comentari

Comparteix