MónTerrassa
Terrassa honora Vicky Losada, la capitana del primer triplet del Barça
  • CA

Terrassa ret el major honor que pot obtenir un esportista de la nostra ciutat a Vicky Losada: la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu. L’eterna capitana del primer triplet del FC Barcelona de futbol femení rebrà la màxima distinció aquest dilluns, 23 de maig de 2022, a les set de la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, serà l’encarregat de fer la imposició. L’acompanyaran la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; i els portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local. D’aquesta manera, es dona compliment a la proposta aprovada en Junta de Portaveus el passat mes de juny de 2021. La seva neboda i també futbolista Ariadna Losada serà l’encarregada de fer la glossa.

Un 2021 agredolç

La concessió de la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu a la futbolista Vicky Losada, es fa “en reconeixement a la seva trajectòria esportiva dedicada al foment de l’esport, beneficiant i projectant la ciutat de Terrassa”. La terrassenca va ser l’encarregada d’enlairar el curs 2021-22 la valuosa Copa d’Europa, la primera de la història per al FC Barcelona. També va poder tocar el cel amb la consecució de la Lliga i de la Copa de la Reina. Una temporada rodona.

El juny de l’any passat, en un emotiva roda de premsa, Losada anunciava que marxava del “club de la meva vida”, club amb qui havia militat un total de 16 temporades i amb qui s’ha endut un total de 21 títols. Ho feia després de reconèixer que malgrat tots els trofeus aconseguits, i que a l’últim moment va dubtar de quedar-se, a nivell personal havia estat “un any dolent”, i que era conscient que havia acabat un cicle.

D’aquesta manera, el 2021 va ser per a l’egarenca un any molt agredolç. On va tocar la glòria i on va haver de fer front a un dels pitjors moments de la seva carrera.

Fitxatge pel Manchester City

Però l’alegria va tornar amb el seu fitxatge pel Manchester City. Amb l’equip anglès ha tingut més minuts i ha marcat més gols dels que va poder fer en la darrera temporada a can Barça. La seva adaptació ha estat positiva, ja que el fet de canviar de país i d’idioma per a ella no era una experiència traumàtica -havia estat jugant ara fa uns anys amb l’Arsenal i també als Estats Units-.

Malauradament, les lesions també li han passat factura i ha estat més fora del camp del que li hauria agradat. Tot i així, es mostra satisfeta i ha agraït al suport que ha rebut per part dels citizens.

Amb un “ens veiem aviat”, tancava el missatge de comiat d’aquesta temporada i s’embarcava en el retorn a casa. Més de 15 hores de viatge amb cotxe, acompanyada de la família, per arribar a Catalunya. Aquests dies no seran però de descans ja que continua amb la promoció de la seva autobiografia, “Capitana”, i a més es troba organitzant el campus de futbol femení que realitzarà aquest estiu. Entremig, tindrà temps per ser aquest dilluns a l’Ajuntament de Terrassa, on s’espera que reculli la Medalla de la Ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa